torsdag den 17. september 2009

Sumobrydning


Den 4/9-2009 på tempovej 35e i Ballerup slog dørene op for Danmarks største Eventcenter.


Event4fun er Danmarks sjoveste eventcenter, og med over 15 forskellige events samlet på ca. 8000kvm. er Event4fun Danmarks største indendørs eventcenter. Her der alle mulligeder for at få en fantastisk sjov dag med mange forskellige sjove aktiviteter. Vi har alt fra Gokart til Sumobrydning.

Hos Event4fun er der også mulighed for at få stillet sulten før, under og efter eventene. Vi har kæmpe selskabs lokaler, så vi gør det muligt for vores kunder at holder selskaber og fester efter en sjov dag i vores eventcenter. Vi gør det muligt for kunden at få en total oplevelse.
Sumo-kamp er en sjov aktivitet hvor alle kan deltage. Brydekampene foregår på en 4x4 meter blød madras og man kæmper 2 personer af gangen, bedst af 3 runder. Man vinder en runde hvis man kan skubbe modstanderen ud over madrassen, eller ved at få modstanderen i madrassen. Både til børn og voksne.Sumokampene er en sjov aktivitet hvor alle kan deltage. . Vi laver en turnering med minimum 2 kampe til hver deltager. Der opdeles 2 hold og hver sumobryder samler point til sit hold og der kåres et vinderhold , I vores indendørs EventCenter er der en instruktør/dommer som står for arrangementet, så stemningen kommer helt i top!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar