torsdag den 17. september 2009

Megaboksning


Den 4/9-2009 på tempovej 35e i Ballerup slog dørene op for Danmarks største Eventcenter.
Event4fun er Danmarks sjoveste eventcenter, og med over 15 forskellige events samlet på ca. 8000kvm. er Event4fun Danmarks største indendørs eventcenter. Her der alle mulligeder for at få en fantastisk sjov dag med mange forskellige sjove aktiviteter. Vi har alt fra Gokart til Sumobrydning.

Hos Event4fun er der også mulighed for at få stillet sulten før, under og efter eventene. Vi har kæmpe selskabs lokaler, så vi gør det muligt for vores kunder at holder selskaber og fester efter en sjov dag i vores eventcenter. Vi gør det muligt for kunden at få en total oplevelse. 


I event4fun tilbyder vi også megaboksning, kom ind og tæv de chef dine kollegaer eller svigermor uden a det kommer til a gøre ondt. med kæmpe boksehandsker og en kæmpe kinguro dragt på er det muligt at få alle aggrationer ud uden det øger nogen fysisk skade.

Kænguruboksning er en sjov aktivitet hvor alle kan deltage. Det er ikke så nemt at bevæge sig når man har fået de store kængurufødder på, den store dragt med lang hale, hovedet med den store næse og ikke mindst de kæmpe boksehandsker - sjovt er det!!

Man får points ved at bokse på sin modstander eller ved at få sin modstander ned og ligge - og en ting er sikkert når man først ligger der er det ikke nemt at komme op igen.



I vores indendørs EventCenter er der en instruktør/dommer som står for arrangementet. Der laves en turnering med to hold, så stemningen kommer helt i top!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar