torsdag den 17. september 2009

Salsa


Den 4/9-2009 på tempovej 35e i Ballerup slog dørene op for Danmarks største Eventcenter.


Event4fun er Danmarks sjoveste eventcenter, og med over 15 forskellige events samlet på ca. 8000kvm. er Event4fun Danmarks største indendørs eventcenter. Her der alle mulligeder for at få en fantastisk sjov dag med mange forskellige sjove aktiviteter. Vi har alt fra Gokart til Sumobrydning.



Hos Event4fun er der også mulighed for at få stillet sulten før, under og efter eventene. Vi har kæmpe selskabs lokaler, så vi gør det muligt for vores kunder at holder selskaber og fester efter en sjov dag i vores eventcenter. Vi gør det muligt for kunden at få en total oplevelse.





Event4fun er et center med mange forskellige muligheder, salsa er en af de aktiviteter even4fun tilbyder. Salsa er en super aktivitet til eksempelvis. Polterabender firmaarrangementer og andre store arrangementer, da man kan være større grupper der er sammen om noget gør det dette til en fantastisk sjov aktivitet. Det er både hyggeligt spænende og hyllende morsomt. Eevent4fun tilbyder salsa til dem som har lyst til en fantastisk sjov da.


Event4fun stiller både et dejligt lyst og rummeligt lokale og en professionel instruktør til rådighed som skal træne og guide jer igennem salsatimen. Der er en bar som også gør det muligligt for vores kunder at få noget at drikke undervejs.

Salsa er en vidunderlig dans med mange forskellige variationer, trin og drejninger. Den er fyldt med cubanske og colombianske rytmer der rykker i hele kroppen når man hører det. Salsa er en sjov og samtidig lidenskabelig dans, der sætter gang i hele kroppen


Ingen kommentarer:

Send en kommentar